Izvor: Alo.rs
09.09.2020 u 11:02
0

DEJAN SAVIĆEVIĆ UZ NOLETA: Uvek se javljaju oni isti što pljuju

Da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio za Srbiju i srpski sport…

Ikona crveno-belih Dejan Savićević osvrnuo na brojna dešavanja vezana za sport, pa i zbivanja vezano za Novaka Đokovića.

Prvo je pomenuo organizaciju Adrija tura:

NAJNOVIJE  O KOVIDU 19

STUDENTKINJA iz DOMA u Beogradu ZARAŽENA Kovidom 19!

OVE GRUPE SU POTENCIJALNA OPASNOST: Naši stručnjaci UPOZORAVAJU i MOLE da se situacija sa KOVIDOM shvati OZBILJNO!

U Kragujevcu registrovani NOVI slučajevi KORONE: Zaraženi i ĐACI

BROJ UMRLIH OD KORONE PREMAŠIO 900.000! U ovom trenutku KRITIČNO više od 60.000 ljudi

– Mislim da je Novak potcenio situaciju, da je znao šta može da se desi, ne bi organizovao turnir. Otišlo je kako je otišlo, verovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali, da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio za Srbiju i srpski sport… Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje. Uvek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki… Nemam pojma. Što pljuje Đokovića. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja. I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, pa odjednom počne da ga hvali, pa ti nije jasno o čemu se radi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter