Izvor: kurir.rs
17.09.2020 u 09:29
0

DELIJE BESNE: Italijan dao tri gola za sedam godina i šutira penal, a Pavkova nigde nema

Falšineli ili Falčineli. Ako je suditi po reakciji navijača Crvene zvezde posle debakla u Nikoziji – Falšineli.

Italijan je na terenu proveo poslednjih pola sata bez ikakvog učinka, a onda je postao tragičar. Već po njegovom zaletu moglo se zaključiti da šut sa 11 metara neće završiti gde treba… Naime, Falčineli je usitnio korake pre šuta i potom početnički uputio udarac ka golu Omonije u trećoj rundi penal serije. Lako je Fabijani to odbranio.

Za to vreme – Milan Pavkov nije ni licenciran za mečeve u kvalifikacijama za Ligu šampiona?!


BROJKE

  • 82 utakmice odigrao Italijan za tri sezone
  • 7 golova postigao u tom periodu
  • 344 meča u karijeri ima Dijego Falčineli

64 gola ima za deset godina profi karijere

– Gde je, bre, Pavkov? Kakav Falčineli, kakvi bakrači… – glasio je samo jedan mnogobrojnih komentara na ovu tematiku. Zvezdaši su bili ogorčeni. Čini se, s pravom.

SVE O SPORTU

HAOS NAKON FUDBALSKE DRAME NA KIPRU: ZVEZDIN AUTOBUS UPAO U RULJU NAVIJAČA OMONIJE! Povređena ŽENA sa dvoje 

REGION BEZ LIGE ŠAMPIONA: Posle Zvezde, ispao i Dinamo

MESI SA 20 METARA ODUŠEVIO SPEKTAKULARNIM POTEZOM: EVROGOL za pamćenje

TUČA O KOJOJ SE PRIČA: Komisija pet crvenih pretvorila u 16 mečeva kazne

Dijego Falčineli postigao je sedam pogodaka od leta 2017. godine! A za to vreme odigrao je više od 80 utakmica. To su činjenice koje, naravno, ne moraju da znače da je reč o lošem igraču, ali da „preko noći“ dobije šansu da igra u meču sezone i da šutira penal… Definitivno je jasno da se radi o pogrešnim odlukama.

Jedini napadač, koji je još i u formi – prodat!

Crvena zvezda je neposredno pred meč protiv Omonije prodala Tomanea. Potpuno nelogičan i pogrešan potez ako se zna da crveno-beli nemaju nikakvu zamenu.

Zašto se nije sačekalo još pet dana sa transferom Portuglaca kako bi Stanković imao na raspolaganju bar jednog napadača? Podsećamo, Tomane je golom u Tirani obezbedio Zvezdi plasman u 3. kolo kvalifikacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter