Izvor: alo
03.01.2021 u 09:11
0

DESNI BEK ATLETIKO MADRIDA OPET NA TERENU: FIFA se umešala u slučaj!

Desni bek Atletiko Madrida Kiran Tripije sada može da se vrati na teren, iako je bio suspendovan zbog klađenja

Kaznu koja je reprezentativcu Engleske izrečena zbog tiketa uplaćenih još dok je igrao u Premijer ligi poništila je  FIFA, odnosno njemu će biti dozvoljeno da igra sve dok detaljno ne ispitaju slučaj.

Fudbalski savez Engleske je kaznio Tripijea na deset nedelja, što važi u svim takmičenjima, pa je tako desni bek trebalo da propusti sve obaveze koje Atletiko Madrid ima. Ali, on će već nakon meča sa Alavesom u Primeri ponovo biti na raspolaganju Simeoneu.

OVO ĆE VAS ZANIMATI:

KLIMA MU SE PREDSEDNIČKA FOTELJA! Senat se usprotivio izboru Džoa Bajdena za predsednika SAD!

ZBOG ZAKONA: Đukanoviću, ovo ti je žuti karton! Sledeći crveni i SMENA!

VLADIKA JOANIKIJE: Neće nikakvi raspopi i lažni sveštenici NOGOM STUPITI u Cetinjski manastir!

JOŠ JEDNA PROVOKACIJA! Evo šta spremaju privremene institucije u Prištini!

DR KON IMA SAMO JEDNU NOVOGODIŠNJU ŽELJU! Evo o čemu se radi!

FIFA je na sebe preuzela ovaj slučaj, pa će tek nakon što oni razmotre sve činjenice Englez znati da li će biti kažnjen za to što je anonimno uplaćivao tikete na igru “budući klub Kirana Tripijea“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter