Izvor: sportske novosti
31.07.2020 u 11:08
0

DINAMO ZAGRED KRADE ZVEZDINU ŽELJU Bastos preskup za crveno-bele (VIDEO)

Crvena zvezda je želela štopera Lacija Bastosa, ali se ispostavilo da je cena preskupa. Lacio je za njega tražio 3.000.000 evra, to Zvezda nikako nije mogla da priušti sebi, pa je odustala.

Sada se javio zagrebački Dinamo, koji je spreman da plati tu svotu Rimljanima i dovede ga u svoje redove, pišu hrvatske „Sportske novosti“.

Obzirom da je Dinamo želeo i Franka iz Independijentea, navodi se da je prednost data Bastosu jer je u ritmu utakmica. Nedavno je odigrao meč protiv Juventusa u kom je čuvao Kristijana Ronalda. Iako je Portugalac dao dva gola na tom meču (2:1), nijedan nije bio direktno krivica Bastosa.

Ipak, ovaj medij postavio je i pitanje da li bi „modri“ platili toliko za defanzivca, iako važe za finansijski najimućniji tim u regionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter