Izvor: Alo.rs
06.12.2020 u 12:32
0

ĐAVOLSKI DOBAR UGOVOR ZA PRVOTIMCA MANČESTER JUNAJTEDA

Na Old Trafordu imaju maksimalno poverenje u njega.

Najbolji igrač Mančester Junajteda Bruno Fernandeš dobiće uskoro novi ugovor, onakav kakav i zaslužuje. Ostrvski mediji tvrde da su čelnici Crvenih đavola spremili Portugalcu novi ugovor po kome će nedeljno zarađivati 200.000 funti.

Ako prevedemo u evre, to je otprilike 11.500.000 godišnje. Već u skladu s Brunovim doprinosom na terenu, jer on je ove sezone na devet utakmica Premijer lige postigao sedam golova i na to dodao tri asistencije. U Ligi šampiona još tri pogotka i jedan namešten.

SVE O SPORTU

ŠOK ZA AMERIKANCE: Jokić se opet ugojio i to 15 kilograma (FOTO)

HRABRE SRPKINJE SRUŠILE ŠAMPIONKE PLANETE: Obradović oduševio naciju izjavom

MILOJEVIĆ POSTAVIO USLOV! ILI ON ILI JA: Jedan čovek mora da ode iz FSS-a DA BI ON seo na klupu Srbije

Junajtedova uprava je morala da reaguje, jer Fernandeš je do sada primao duplo manje para. Koliko recimo i Din Henderson, rezervni golman kluba.

Najplaćeniji je prvi golman David De Hea sa 350.000 funti nedeljno, Pol Pogba je svakog ponedeljka bogatiji za 300.000. A Bruno Fernandeš je od 55.000.000 evra vrednog transfera iz Sportinga postigao 22 gola i namestio još 14 na 37 utakmica u dresu mančesterskog giganta. I time sam sebi obezbedio povišicu od 100 odsto.

Na Old Trafordu ga smatraju kao ključnog u selektiranju tima koji će imati zadatak da vrati titulu koja Mančester junajtedu izmiče još od 2013. godine ili bolje reći još od odlaska ser Aleksa Fergusona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter