Izvor: KURIR
04.01.2021 u 09:55
0

ĐURIČIĆ DOBIO LEKCIJU OD TRENERA: SRPSKI REPREZENTATIVAC IZBAČEN IZ TIMA

Filip Đuričić reprezentativac Srbije i igrač italijanskog Sasuola nije se našao ni u protokolu za utakmicu italijanskog prvenstva između njegovog Sasuola i Atalante.

Spekulisalo se da je u pitanju povreda, ali je nakon katastrofe protiv Atalante trener De Zerbi objasnio da je u pitanju kazna

„Imao je pogrešan stav prema meni pre utakmice protiv Sampdorije u prošlom kolu. Trenirao je dobro nakon svega što se dogodilo, ali je jedino fer bilo da ga izostavim. Pravila moraju da budu poštovana“, objasnio je Italijan i dodao:

SVE O SPORTU

KOKEZA UŠAO U RAT SA VIDIĆEM: Pet godina ne radi ništa a soli pamet svima!

VANSERIJSKI UČINAK SRBINA! PONOVIO TRIPL-DABL: On je NEZAUSTAVLJIV

NEŠTO NIJE U REDU SA MITROVIĆEM: Sta se dešava sa SRBINOM?!

„On je igrač kog sam najviše trenirao u karijeri, i ne samo da se izvinio, već je želeo da bude uz tim“, otkrio je De Zerbi posle meča sa Atalantom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter