Izvor: happybsc
01.02.2021 u 16:51
0

DOBRA STRANA VAR-a Sudija poništio gol i pokazao crveni karton za stravičan prekršaj (FOTO, VIDEO)

Bivši defanzivac Rome Leandro Kastan nakon VAR intervencije dobio je direktan crveni karton zbog stravičnog prekršaja nad golmanom Bahije Daglasom Friedrihom kojeg je u meču 33. kola brazilske Serije A udario direktno kopačkom u lice.

UDARNE VESTI!

BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE ZARAŽEN KORONOM: Toma Nikolić primljen u bolnicu

NAJVIŠE NOVOZARAŽENIH U BEOGRADU: Porast inficiranih u Novom Sadu

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

Pomenuta situacija desila se u 78. minuti meča između Vasko de Game i Bahije (0:0) i to nakon jednog ubačaja iz slobodnog udarca kada je neoprezni Kastan krenuo na loptu i đonom udario protivničkog golmana u lice, nakon čega se lopta odbila do jednog njegovog saigrača koji je pogodio za vodstvo od 1:0.

Kako u prvi mah nije shvatio šta se tačno desilo, sudija je otišao da pogleda VAR te je tek naknadno odlučio da je prekršaj za crveni karton i shodno tome pokazao je Kastanu put u svlačionicu. Jasno, gol Vaska je poništen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter