Izvor: kurir
24.07.2022 u 10:58
0

DRAMA U HUMSKOJ! Da li se novom treneru već drma stolica? Sazvan hitan sastanak

Bura u Humskoj! Partizan je očajno otvorio sezonu u Superligi Srbije. Crno-beli su u prva dva kola dva puta remizirali, najpre u Nišu sa Radničkim 3:3, a onda i na svom terenu sa ekipom TSC-a (0:0).

Navijači beogradskog kluba, nezadovoljni igrom i rezultatima tima, postrojili su u nedelju posle meča igrače ispod južne tribine i poslali poslednju opomenu upravi kluba.

JOVIĆ PONOVO STRELAC Srpski reprezentativac postigao sedmi gol na trećoj utakmici za Fjorentinu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako stvari trenutno stoje „postrojavanje“ čeka i novog trenera Iliju Stolicu. „Sportski žurnal“ otkriva da je uprava Parnog valjka razočarana radom i rezultatima u prva tri kola i da će u najkraćem roku raspravljati o poverenju treneru. „Stolici se, izvesno je, već drma klupa“, zaključuje Žurnal.

Podsetimo, Ilija Stolica došao je na mesto trenera Partizana pre nešto više od mesec dana umesto Aleksandra Stanojevića koji je na kraju sezone podneo ostavku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter