Izvor: Kurir.rs
09.10.2020 u 09:08
0

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Evo šta tviteraši pišu posle dramatične pobede Srbije nad Norveškom (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije na korak je od plasmana na Evropsko prvenstvo, pošto je u meču baraža slavila nad Norveškom sa 2:1 posle produžetaka, a igra „Orlova“ izazvala je razne reakcije na društvenim mrežama. 

Srbija je bila bolja tokom cele utakmice i imala je nekoliko izglednih prilika, a povela je tek u 82. minutu golom Milinković-Savića. On je dao gol samo dva minuta pošto je ušao utakmicu, na asistenciju Aleksandra Mitrovića.

Srpski tim ipak nije uspeo da sačuva prednost, pošto je u 88. minutu izjednačio rezervista Matijas Norman. Pobedu Srbiji nad Norveškom u Oslu doneo je Sergej Milinković-Savić lepim lobom u 103. minutu.

SVE O KORONI

EKSPERTI ZABRINUTI: Dugotrajni kovid je mnogo veći problem, oboleli imaju OVE simptome mesecima nakon što su se zarazili

DOKTORKA DANICA TIODOROVIĆ OTKRIVA: Evo kako se neguje i čuva lice tokom epidemije

OVO JE BROJ NA KOJI MOŽETE PRIJAVITI BORAVAK U KAFIĆIMA NAKON 23.00 ČASA

IZ HITNE POMOĆI PORUČUJU: Telefon konstantno zvoni! Mladi životi su u pitanju

Društvene mreže posle ove dramatične pobede gore. Evo šta se piše:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter