Izvor: HappyBSC/Tanjug
27.07.2022 u 11:14
0

DUŠAN VLAHOVIĆ IMA JASNO ZACRTAN CILJ DO ZVEZDA: „Želim da uđem u istoriju Juventusa, sve prolazi – samo uspeh ostaje!“

Fudbalski reprezentativac Srbije – Dušan Vlahović izjavio je da mu je cilj da u predstojećoj sezoni Serije A postigne 30 golova i osvoji titulu sa Juventusom.

Fudbaler Dušan Vlahović razgovarao sa profesorima i kolegama sa studija FBK (VIDEO)

Vlahović nije igrao na sinoćnjem prijateljskom duelu između Juventusa i Barselone (2:2) u Dalasu.

– Želim da uđem u istoriju Juventusa. Timski golovi su važniji od ličnih, najvažnije je da Juventus pobeđuje. Želim Skudeto i 30 golova. Ali najvažnije su pobede. Sve prolazi, samo uspeh ostaje – izjavio je Vlahović u intervjuu koji je glavna priča na današnjoj naslovnoj strani italijanskog lista.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpski golgeter pozvao je najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića na partiju tenisa u Torinu.

– Ne smatram da sam kao on. Ðoković je referentna tačka za sve nas. Ne znam ga lično, ali mi je čestitao kada sam stigao u Juventus. On je uzor, ima ludačku mentalnu snagu. Ja sam takođe nekad igrao tenis, bilo bi lepo da nas poseti u Torinu da razmenimo nekoliko udaraca –  rekao je Vlahović.

Povratnik u redove „stare dame“, francuski vezista Pol Pogba, Srbinu je dao nadimak Dudu.

– Pol voli da daje nadimke i, ako se to njemu sviđa, meni ne smeta. Znao sam ga samo sa TV, imao je ogroman uticaj na tim, on je svetski šampion i već je mnogo toga osvojio sa Juventusom, uz Ligu Evrope sa Mančester junajtedom. Lepo je što je opet sa nama – zaključio je Vlahović.

Bivši napadač Partizana najplaćeniji je fudbaler italijanske Serije A i Juventusa sa godišnjom bruto zaradom od 12.960.000 evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter