Izvor: informer
19.08.2021 u 19:39
0

Dušan Vlahović jedan je od najtražnijih fudbalera ovog leta!

Od kako je Dušan Vlahović počeo da rešeta mreže u Seriji A, broj zainteresovanih klubova samo raste, a priče o njegovom odlasku iz Fiorentine sve su glasnije. Srpskog napadača povezuju sa Mančester sitijem, Totenhemom, Atletiko Madridom, a iz Italije stižu novosti. 

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO PROKUPLJE, BLACE I BRUS: Najavljeni veliki projekti koji će promeniti Srbiju! (VIDEO)

NA RESPIRATORU VIŠE 28 PACIJENATA: Više od 1.650 zaraženih za 24 sata, preminulo 5 osoba!

OTKRIVENO: OVO JE ČETVRTI ČOVEK KOJI JE RADIO SA BELIVUKOM!

ADVOKAT PREDRAG SAVIĆ U EMISIJI “ POSLE RUČKA“: Ovo što se dešava u Crnoj Gori da je trunka istine ne bi svi ustali da brane svetinje i da dokažu šta je istina!

Predsednik Fiorentine Roko Komiso govorio je za „Rai Toskanu“ i otkrio da Viola već duže vreme pregovara sa Vlahovićem o novom ugovoru, ali da je dogovor zastao u poslednjih nekoliko dana. 

– Nisam stavio Vlahovića na prodaju. Zapravo, već smo načinili ozbiljnu ponudu za novi ugovor. Postoje klubovi koji su zainteresovani za njega, ali nisam postavio cenu. Želim da Dušan ostane u klubu još jednu sezonu – rekao je Komiso. 

Srpski reprezentativac je prethodne sezone postigao 21 gol u Seriji A, bio najbolji mladi igrač i do sada je odigrao sedam mečeva za Srbiju. Trenutno je najbliži njegovom potpisu Atletiko Madrid koji je spremio 70.000.000 evra za Vlahovića. 

Ipak, u Fiorentini poslednjih dana razmišljaju o tome da li da prihvate ponudu Jorgandžija ili ne, a pritisak na upravu tima iz Firence pojačava bivši igrač Fiorentine Frančesko Gracijani. 

PROČITAJTE JOŠ:

MINISTAR SELAKOVIĆ: Srbija donira vakcine protiv korone u afričke zemlje!

VUČIĆ MOLI LJUDE DA SE VAKCINIŠU: U oktobru ću primiti i treću dozu – VAKCINA NIKOME NIJE NAŠKODILA!

POŽAR U FABRICI KARTONA U UMCI! Na terenu 22 vozila vatrogasaca!

GUSTI DIM IZ BORČE ZABRINUO SUGRAĐANE: Poznat uzrok požara!

– Vlahović? Prihvatio bih 70.000.000 za njega. Nema više logike. Igrači su dobili svu moć, rade šta žele. Imao je neverovatnu sezonu, ali gde to piše da će ponoviti takve igre. Klub treba odmah da nađe alternativu. Ako prodaš recimo Vlahovića i kupiš Belotija za 30.000.000, napravio si ozbiljnu investiciju. Ako Dušanu istekne ugovor, onda rizikuješ veliki novac – rekao je Gracijani. 

Podsećamo, Vlahoviću ugovor ističe 30. juna 2023. godine. Dakle, ovo leto je poslednja šansa da u Toskani zarade ozbiljan novac i naplate njegove sjajne partije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter