Izvor: happyBSC
16.12.2020 u 13:52
0

DŽAJIĆ IZAZVAO POTRES! Zvezdina legenda pronašla zaboravljenog rođaka u Banjaluci! (FOTO)

Zvezdina legenda pronašao je rođaka u Banjaluci!

Ova neverovatna priča isplivala je ovih dana kada je Dragan Džajić, proslavljeni fudbaler, proglasio dr Vladu Đajića, direktora Kliničkog centra Banjaluka, za svog rođaka. Njih dvojica su se saglasili da to jedno slovo koje nije isto u njihovim prezimenima slučajno zamenjeno, pa su ga zajednički snagama ispravili i zvanično su postali rođaci.

Zvezdnina zvezda je došao u Banjaluku neposredno pre pandemije i to upravo na poziv dr Đajića i Fondacije „Djeca nam se rađala“, na čijem čelu se nalazi. Veterani Crvene Zvezde došli su u Banjaluku i Republiku Srpsku da podrže braću u akciji podizanja nataliteta. Potom je usledio prijem za goste u KC kada dogodilo – neočekivano. Tada su se dr Đajić i Džajić proglasili rođacima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter