Izvor: tanjug
16.08.2021 u 11:18
0

DŽAJIĆ: Podrška Crvenoj zvezdi je sad najpotrebnija, ekipa je to zaslužila!

Crvenoj zvezdi je u ovom trenutku najviše potrebna podrška zvezdaša. Znamo kako je to bilo protiv Šerifa, klub se povodom toga oglasio, međutim vrlo je važno sada podržati ekipu i verujem da će zvezdaši to prepoznaju, poručio je danas počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić.

VAŽNO:

SAMO U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ne smemo da pustimo da duh izađe iz boce! Nema dileme oko TREĆE DOZE!“

U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“: BERIŠA: „Srbi se boje da će im mudžahedini oteti kuće na Kosovu! REČ JE O NOVOJ METODOLOGIJI-STVARANJU KRIZNIH PODRUČJA!“

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo gde su radovi na putu

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: TREĆA DOZA vakcine u Srbiji od UTORKA!

-Ovo po mnogo čemu podseća na period iz 2004. godine kada sam bio u klubu i kada su se neke odluke donosile naglo, podstaknute raznim nefudbalskim pritiscima, pa smo kasnije godinama ispaštali i svi znamo koliko nam je trebalo da se vratimo na staze uspeha-izjavio je Džajić.

Sada smo tu, Zvezda će ponovo igrati Evropu i smatram da je ovo nezadovoljstvo preuveličano, odnosno da nema potrebe za njim, naveo je legendarni Džaja. 

-Dešava se nekada i da se ispada od slabijih, kao i da smo pobeđivali jače od sebe, to sam i kao igrač i kao direktor i sam iskusio. Međutim, Zvezda je velika i ima snagu i kvalitet da odgovori svakom izazovu. 

PROČITAJTE JOŠ:

SENIČIĆ: Na Eviji nema ugroženih srpskih turista!

SEKRETARIJAT ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE: Zvanični podaci pokazuju kvalitet vazduha u Beogradu

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. AVGUST: Vodolije, ne dozvolite da vas neko sputava! Zaslužujete bolji tretman!

AMERIKANCI BEŽE KAO IZ VIJETNAMA: Američki helikopteri evakuišu ambasadu u Kabulu ( FOTO, VIDEO)

Pozivam zvezdaše da dođu na stadion protiv Kluža i maksimalno podrže ekipu, jer je ona to zaslužila.

-Svi u klubu vredno i dobro rade, setite se prethodnih sezona i svih rezultata i uspeha. Pa mi smo ove godine osvojili duplu krunu i igrali proleće u Evropi. Nema razloga da sve te rezultate ne ponovimo i ove godine. Ne želim da se zbog jednog poraza u mojoj Zvezdi izazivaju potresi. Tako se ne radi u velikom i ozbiljnom klubu. Poučeni iskustvom o kom sam govorio, ne smemo da srljamo u greške i zato sada molim za strpljenje i podršku- poručio je Džajić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter