Izvor: HappyBSC
11.11.2021 u 16:05
0

DŽERARD SE VRAĆA KUĆI: Legenda Liverpula od sad vodi Aston Vilu

Nakon pregovora sa Aston Vilom, legenda Liverpula Stiven Džerard postao je glavni trener kluba. 

Džerard je do sad vodio Rendžerse, ali je odlučio da se prebaci u veliku ligu i preuzme kontrolu nad prvoligašem. 

PROČITAJTE JOŠ: GRUJIĆ ODLIČNO POZNAJE PORTUGALCE: Svesni su našeg kvaliteta

Din Smit je dobio otkaz u Vili nakon loših rezultata i neispunjenih očekivanja, pa je sad vreme da Aston Vila okuša sreću sa Džerardom. 

Džerard je svoj dolazak u Aston Vilu obeležio sledećim rečima: 

– Aston Vila je klub sa bogatom istorijom i tradicijom u engleskom futbalu i veoma sam ponosan što sam postao novi glavni trener ovog kluba. Tokom razgovora sa Nasefom, Vesom i ostatkom uprave, video sam koliko su ambiciozni njihovi planovi i radujem se što ću im pomoći u njihovom ostvarenju. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter