Izvor: Blic
08.10.2021 u 08:45
0

EPSKA BORBA: Francuzi stigli i prestigli Belgiju, a bili 2 GOLA U ZAOSTATKU

Fudbaleri Francuske uspeli su da se, posle sjajnog meča u Torinu, plasiraju u finale Lige nacija, pošto su u polufinalu savladali ekipu Belgije rezultatom 3:2.

I to nije sve. To su uradili na spektakularan način. Izabranici selektora Didijea Dešana su posle minusa od dva gola, u drugom poluvremenu postigli tri pogotka i tako došlo do velike pobede nad jednim od najkvalitetnijih ekipa na svetu.

PROČITAJTE JOŠ: Mesi odgovorio da li se kaje zbog dolaska u Pari Sen Žermen!

Ujedno je ovo bio i prvi duel Francuza i Belgijanaca još od polufinala 2018. na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

A na terenu – sve je prštalo! Nije to bilo nešto neočekivano, ali da ćemo gledati onaj pravi, atomski fudbal, to ipak je malo ko očekivao, sudeći da je ulog glasio – finale Lige nacija. Međutim, Francuzi su ponovo našli način da savladaju tim Belgije i tako zakorače na poslednji stepenik do još jednog trofeja.

PROČITAJTE JOŠ: OPORAVILI SU SE ZVEZDINI FUDBALERI!

Sve je nagoveštavalo da će ovo biti meč za pamćenje, a da golman Francuske Loris nije već u četvrtom minutu nestvarnom, čudesnom odbranom sprečio De Brujnea da postigne pogodak, možda bi sve otišlo drugim tokom.

Prštalo je na sve strane, a najagilniji u redovima „galskih petlova“ bio je Kilijan Mbape koji je nekoliko puta pretio, ali to nije dalo rezultata, pa su Belgijanci to – kaznili.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter