Izvor: republika
06.09.2021 u 16:35
0

FUDBALER DRAGOVIĆ: Kajem se što sam udario predsednika Švajcarske (VIDEO)

Iskusni defanzivac je, pre nego što se pridružio reprezentaciji Austrije u nastavku  kvalifikacija za  Svetsko  prvenstvo, odgovarao na neobična pitanja u šetnji od gola do gola na stadionu Rajko Mitić za klupsku televiziju. 

PROČITAJTE JOŠ:NOVI POENI ZA SRPSKOG TRKAČA: Borković briljirao na Nirburgringu

 Na pitanje, kako se osećao kada je prvi put kročio na Marakanu, Dragović je odgovorio:

– Da budem iskren, bio sam malo nervozan, ali bilo je najlepše kad sam ušao na teren. Tu sam ispred navijača i mogu da igram za Zvezdu – počeo je Aleksandar i zatim otkrio koja mu je bila najbolja utakmica u karijeri:

 Imao sam nekoliko, ali mislim sad da je protiv Italije na Evropskom prvenstvu da mi je bila najbolja utakmica.

Ne krije i da gaji veliku ljubav i poštovanje prema navijačima crveno-belih.

– To svi znaju da su fenomenalni i da su među najboljim navijačima na svetu.

PROČITAJTE JOŠ: MLADI VATERPOLISTI STIGLI U BEOGRAD!

 A zatim je na red došlo pitanje o najvećem blamu u karijeri:

– Hvala Bogu, nisam ih imao toliko. Ali kada sam bio u Bazelu, udario sam predsednika Švajcarske po glavi. Tada je bilo smešno, ali kada bih sad mogao da vratim vreme, ne bih to ponovio – istakao je Zvezdin fudbaler.

Ceo intervju sa Aleksandrom Dragovićem možete pogledati u priloženom snimku.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter