Izvor: Alo.rs
13.10.2020 u 07:38
0

FUDBALER OTKRIO KAKO JE POSTAO VERNIK NAKON PAKLA: Čuo sam glasove koji su govorili da ću poginuti u saobraćajnoj nesreći

Bivši brazilski reprezentativac Rivaldo je 2004. godine smatrao da će umreti jer je čuo glasove koji nagoveštavaju njegovu smrt, pa je odlučio da se „preda Bogu“.

Priča o njegovom prelasku u veru ispričana je u intervjuu za jedne argentinske novine, u kojima se najbolji igrač sveta 1999. godine osvrnuo na prelomni period kada je shvatio da ne može bez Boga.

“Nisam bio vernik. Ali 2004. godine dogodilo mi se nešto neverovatno. Napustio sam Kruzeiro i nisam igrao. U to vreme čuo sam glas koji mi je rekao da ću poginuti u saobraćajnoj nesreći. Celo vreme je taj glas dopirao do mene i bio je jasan. Tada mi je drugi glas rekao da, ako verujem u Boga, neću umreti“, priča Rivaldo i nastavlja:

ODLAZAK LEGENDARNOG BORE DRLJAČE

Era Ojdanić GRCA U SUZAMA zbog Borine SMRTI: Popio sam lek za smirenje, ne mogu da prestanem da plačem!

POSLEDNJA ISPOVEST BORE DRLJAČE! Pred smrt je u „Glamuru specijal“ na Happy TV je PROGOVORIO O ŽIVOTNIM TRAGEDIJAMA! (VIDEO)

Reči koje KIDAJU SRCE: Evo ŠTA je Bora rekao NEKOLIKO DANA PRED SMRT!

TUGA: PRISEĆAMO se Bore Drljače i njegovog UČEŠĆA u Parovima! Evo po ČEMU ĆEMO GA PAMTITI! (VIDEO)

Pogledajte kakav je VESELJAK bio Bora Drljača! (VIDEO)

Jedna ŽELJA NIKADA MU SE NIJE OSTVARILA: Evo za čim je NAJVIŠE ŽALIO Bora Drljača!

„Najčudnije je što me nateralo da puno vozim i tražio sam bilo kakav izgovor samo da izađem iz automobila. Zbog tih glasova sam se bojao za svoj život. Jednog dana više nisam mogao, otišao sam u jedno mesto udaljeno 160 km od Sao Paula i celo putovanje sam slušao taj glas, koji je postajao sve jači i osećao sam da bi se mogla desiti ta kobna saobraćajna nesreća. Setio sam se odmah nekih poznanika koji su poginuli u saobraćajnim nesrećama. Uostalom i moj otac je na taj način izgubio život. Vratio sam se uplašen, počeo sam da plačem kao malo dete. Tog dana sam odlučio život da posvetim Bogu i glasovi su nestali“, ispričao je bivši igrač Sao Paula, Milana i Barselone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter