Izvor: Kurir
28.08.2020 u 15:09
0

FUDBALSKI UBICA I NAJBOLJI NAPAD: Nejmar zvao Mesija u PSŽ!

Brazilski fudbaler Nejmar zvao je Lea Mesija da mu se pridruži u PSŽ-u.

Ovu informaciju preneo je američki portal „ESPN“ koji tvrdi Nejmar otkad je napustio Barselonu nagovara Mesija da mu se pridruži u Parizu.

Brazilac i Argentinac igrali su zajedno u Barseloni pre nekoliko godina i zajedno sa Suaresom činili su čuveni trio MSN koji je dominirao svetskim fudbalom

U prilog ovim informacijama ide  i  tvrdnja „France Football“. da  je Leonardo, sportski direktor Paris Sen Žermena, obavio je telefonski razgovor sa ocem i menadžerom Lionela Mesija – Horheom Mesijem.

OVO MORATE ZNATI…

JEZIVO: Konobar izboden nakon što je odbio da usluži gosta bez maske!

KRVAVI OBRAČUN ISPRED KAFANE U SMEDEREVU: Pregazio ga NAKON SVAĐE, ovo LEDI KRV u ŽILAMA!

Ukoliko se realizuje transfer Argentinca u PSŽ, onda ćemo verovatno dobiti, na papiru, najtalentovaniji napad svih vremena: Nejmar, Mbape, Mesi.

Veliku ulogu mogao bi da igra i Anhel di Marija koji je veliki prijatelj sa Mesijem, te će Argentinac sigurno razmilisiti o Parizu kao eventualnoj destinaciji.

PSŽ će ovog leta napustiti Kavani, Silva, Čupo-Moting, Menije i možda još neki fudbaler, te će znatno olakšati budžet što će im pomoći u nameri da dovedu Mesija.



Francuskom šampionu najveći konkurent je Mančester siti na čijem se čelu nalazi Pep Gvardiola, nekadašnji treber katalonskog giganta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter