Izvor: Blic.rs
21.08.2020 u 09:17
0

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Lionel Mesi napušta Barselonu a Kristijano Ronaldo Juventus! Idu u isti klub

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi u tandemu? Ta mogućnost uzburkala je vode u evropskom i svetskom fudbalu.

Već neko vreme mediji u Španiji i Italiji pišu o tome kako će Mesi napustiti Barselonu, a Kristijano Ronaldo Juventus.

Prvobitna informacija, koju je novinar BBC-a javio, da je torinska „stara dama“, zbog finansijskih poteškoća, ponudila Portugalca čak i Barseloni, ispostavila se kao netačna, bar prema pisanju „Asa“, ali dva istinska velikana fudbala ipak bi mogla da igraju zajedno – i to u Pari Sen Žermenu.

Parižani će ove subote, protiv Bajerna, igrati svoje prvo finale Lige šampiona u klupskoj istoriji, i to tri godine nakon što su uložili 222 miliona evra (svetski rekord u visini transfera) za dovođenje Nejmara, a oko 170 miliona za Kilijana Mbapea.

Kompanija Katar sports investvments (KSI) je od preuzimanja „svetaca“ uložila više od 1,2 miliona evra u ovaj klub, za devet godina, a prema mišljenju Nejmarovog menadžera, Vagnera Ribeira, tolika finansijska moć znači da šeici mogu da dovedu koga god požele.

Pa i tandem „CR7“ – Mesi.

SVE O SPORTU

SPREMNI ZA BALKANSKO PRVENSTVO: Selektor Zuković najavio okupljanje najboljih domaćih atletičara

MAMIĆ SVE IZNENADIO IZJAVOM: NOLE JE NAŠ! NAPADAJU GA SAMO FUKARE

NEVEROVATNO! ONI SU REKORDERI: 56 TROJKI za košarkaše Hjustona

„Nejmar je srećan u klubu i mislim da će ostati bar još dve godine. A danas vam stvari tako stoje, da je lakše da Mesi pređe u PSŽ, nego da se Nejmar vrati u Barselonu. Lakše je da dođu i Mesi i Kristijano Ronaldo. Ozbiljan sam. Ne smete da potcenite katarsku ekonomsku moć“, rekao je Ribeiro za portal „Goal“.

Imajući u vidu da je Kristijano Ronaldo, bar prema pisanju dela italijanske štampe, „na raskrsnici“ posle sezone u kojoj jeste osvojio titulu prvaka Italije, ali i prerano završio s nastupima u Ligi šampiona, te da je novi trener Barselone, Ronald Kuman, održao sastatak sa Lionelom Mesijem, za koji španski mediji kažu da je rekao da je bliže odlasku nego ostanku u Barsi i … dobijete situaciju u kojoj je odlazak dva najbolja fudbalera današnjice, u isto vreme, moguć.

Da li i dolazak u isti klub, pokazaće ovo leto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter