Izvor: telegraf.rs
18.02.2021 u 13:35
0

GAZI ZVEZDO GAZI: Crveno-bela mašinerija SPREMNA za Milaneze!

Sve je spremno za fudbalski sektakl. 

Dočekali su navijači našeg najtrofejnijeg kluba trenutak kada će fudbaleri crveno-belih na megdan još jednom velikanu, višestrukom prvaku Evrope, trenuto drugoplasiranom timu Serije A, u čijim redovima igra jedan od najvećih igrača u istoriji ove igre – Zlatan Ibrahimović, što svakako daje posebnu draž utakmici.

Nema navijača

Šteta, bez navijača mora proteći i ovaj duel na našem najvećem stadionu koji kreće od 18.55 na stadionu Rajko Mitić. Delije su noć pred meč iznenadili igrače i pesmom im poručili da su uz njih iako fizički neće moći da budu na stadionu zbog pandemije korona virusa.

Grk Tasos Sidiropulos biće glavni sudija na prvom meču između fudbalera Crvene zvezde i Milana u šesnaestine finala Lige Evrope. U pitanju je sudija koji je vodio i susret Zvezde i Ararata na Kipru koji su crveno-beli rešili u svoju korist i plasirali se u grupnu fazu drugog po jačini takmičenja.

Pomoćnici će mu biti Polihronis Kostaras i Lazaros Dimitrijadis, četvrti sudija je Janis Papadopulos, dok su za VAR odbarani nemački arbitri Bastijan Dankert i njegova poznatija sunarodnica Bibijana Štajnhaus. U pitanju je najpoznatija sutkinja koja je nedavno završila profesionalnu karijeru sudije.

Crvena zvezda je dosad ove sezone tokom evropskog putešestvija od kvalifikacija za Ligu šampiona, preko kvalifikacija za Ligu Evrope, te grupne faze ovog takmičenja, inksirala 8.5 miliona evra.

Tu je, dakle, sračunat novac od učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope (1,14 miliona evra), obezbeđivanja grupne faze (2,92), prolaska u narednu fazu (1) i bonus na osnovu desetogodišnjeg UEFA koeficijenta (1,57).

PROČITAJTE JOŠ

BORBA ZA FINALE: Nole sve konce drži u svojim rukama (FOTO, VIDEO)

ABAZOVIĆ OTKRIVA: Nove afere Milove vlasti! Umešana i policija!

BRZO I LAKO: Recept za najslađi krompir! (VIDEO)

Izjave trenera Zvezde i Milana – Deki kaže „hrabro“, Pioli traži emociju

Dejan Stanković:
– Mislim da je ovo fenomenalan meč za Zvezdu, gde nemamo šta da izgubimo, treba hrabro i pametno da izađemo na teren i pokažemo šta znamo, odradili smo fenomenalne pripreme, dobro počeli polusezonu, možda tereni nisu bili najbolji, ali očekujem pravu evropsku utakmicu i podvlačim još jednom da mi je veoma žao što Marakana ne može da bude puna.

Stefano Pioli:

– Crvena zvezda je igrala važnu ulogu u istoriji Milana. Mi uvek želimo da prođemo dalje u Evropi, želeli smo da se vratimo ovakvim momentima kao što je ova utakmica, i radili smo naporno da bismo došli ovde. Niko ne može da zaboravi svu radost i emocije koje smo ispoljili posle prolaska Rio Avea na penale. I upravo tu emociju i radost moramo da stavimo sutra na teren. Želimo da budemo zapaženi u ovom takmičenju – istakao je strateg Milana.

Sastavi timova

Prema našim saznanjima, Dejan Stanković se opredelio za sistem sa tri štopera, dva klasična zadnja vezna, pa će tako Gelor Kanga ostati na klupi. Sa druge strane, Zlatan Ibrahimović bi takođe trebalo da ostane na klupi, a u startnoj postavi biće Mario Mandžukić, kao i Ante Rebić i Rade Krunić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Pankov, Milunović, Degenek, Gajić, Rodić, Sanogo, Petrović, Ivanić, Ben, Falćineli.

MILAN: Đ. Donaruma, Kalulu, Tomori, Romanjoli, Ernandez, Meite, Benaser, Kastijeho, Krunić, Rebić, Mandžukić.

Šta kažu kladionice?

Italijanskom timu je, očekivano, dodeljena uloga favorita, jasno je, naravno, i zbog čega, ali daleko od toga da vlada stav kako će „rosoneri“ pregaziti Marakanu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter