Izvor: Kurir
24.06.2024 u 07:45
0

HAOS NA TERENU U ŠTUTGARTU: Otkriveno stanje mađarskog fudbalera posle STRAVIČNOG sudara!

Utakmicu trećeg kola A grupe između Mađarske i Škotske obeležila je stravična povreda mađarskog napadača Barnabaša Varge.

Prava drama odvijala s na terenu u Štutgartu. Iskusni fudbaler u 70. minutu meča dobio je snažan udarac od golmana Škotske Angusa Gana, pao je na travu i izgubio svest. Dugo mu je ukazivana pomoć na terenu, a onda je hitno prebačen u jednu bolnicu u Štutgartu.

NOVAK FASCINIRAO SVET: Šampion se pojavio i trenirao na Vimbldonu

Kasnije je potvrđeno da je nesrećni fudbaler u svesnom stanju prebačen u bolnicu. Ustanovljeno je da je zadobio prelome kostiju lica i potres mozga, pa je za njega ovo Evropsko prvenstvo definitivno završeno. Varga će najverovatnije morati na operaciju jagodične kosti, prenose mađarski mediji.

Podsetimo, Mađarska je pobedila Škotsku minimalnim rezultatom u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva, a igrači su veliki trijumf posvetili svom saigraču Vargi.

Jedini gol postigao je Kabot u desetom minutu nadoknade vremena koji ostavlja Mađare u igri za plasman u osminu finala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter