Izvor: kurir
23.05.2020 u 21:57
0

HAPŠENJE KOJE JE PODIGLO NEVEROVATNU PRAŠINU: Žena fudbalera Arsenala htela da unese pištolj u Englesku

Kada su prošle godine fudbaleri Arsenala Sead Kolašinac i Mesut Ozil noževima napadnuti na ulici, supruga bosanskog internacionalca Bela (27) preselila se u Nemačku zbog bezbednosti.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

A sada je krenula da poseti muža i sa sobom ponela pištolj! Spakovala je oružje u kofer, sela u avion i naravno otkrivena pri sletanju u Englesku. Njeno opravdanje je naizgled veoma jednostavno jer ima urednu dozvolu za taj pištolj i njegovo nošenje, ali je problem što ti papiri ne važe u Velikoj Britaniji.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac) on



Iz tog razloga Bela je završila sa lisicama na rukama i završila u policijskoj stanici. Ono što je najgore u celoj priči je da će, ukoliko joj se britanske vlasti ne smiluju i ne progledaju joj kroz prste, preti zatvorska kazna do šest meseci zbog ilegalnog posedovanja vatrenog oružja. I pored činjenice da je za Nemce sve po zakonu, za Britance očigledno nije.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter