Izvor: happybsc
22.02.2021 u 10:40
0

HIT NA INTERNETU! Sudija u Meksiku „spasio“ čist gol

Neverovatna situacija dogodila se na meču Kruz Azula i Toluce u okviru meksičke lige, kada je lopta na putu do gotovo praznog gola pogodila sudiju Karsara Maciasa i nije završila u mreži, a umesto pogotka arbitar je dosudio podbacivanje lopte.

SAZNAJTE JOŠ

Građanima od danas dostupne sve ČETIRI vakcine!

JAKE EMOCIJE: Film „Dara iz Jasenovca“ rasplakao i političare!

Teška noć u Beogradu: Žena skočila sa četvrtog sprata!

U Srbiju STIGLO još 50.000 doza vakcine Sputnjik V!

U 36. minuti utakmice, kada je Kruz Azul već vodio 2:0, domaći tim je imao kolosalnu šansu. Fudbaler domaće ekipe zaobišao je golmana i iz neposredne blizine pogodio stativu, a lopta se potom odbila do njegovog saigrača koji je s desetak metara šutirao prema gotovo praznom golu i s obzirom na to da su igrači Toluce već kasnili s blokom, bilo je izvesno da će to biti pogodak.

Ipak, desilo se nešto neverovatno. Lopta je na putu do gola pogodila sudiju koji se neobjašnjivo našao na pogrešnom mestu i tako je spasio čist pogodak Kruz Azula.

Macias je potom, kako to propisi nalažu, dosudio podbacivanje lopte i vratio je u posed domaćih, a uzaludni su bili protesti igrača Kruz Azula, koji nisu mogli da veruju šta se deševa.

VAŽNO

Rditelj filma „Dara iz Jasenovca“ otkriva: VUČIĆ JE MOGAO I SMEO!

AMERIKANAC SE KONAČNO POKLONIO ĐOKOVIĆU: Čestitao mu pobedu u Melburnu!

Majdanpek: Buldožer naleteo na vozilo i potpuno ga SMRSKAO, vozaču nije bilo spasa!

Srećom, Kruz Azul je na kraju pobedio 3:2, a ova nesvakidašnja situacija postala je hit na internetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter