Izvor: tanjug
24.02.2021 u 10:49
0

IDEMO! ZVEZDA OTPUTOVALA U MILAN Pogledajte neverovatan ispraćaj crveno-belih (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Italiju na revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

VAŽNO

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U petak o merama za vikend, pojačan nadzor u školama (VIDEO)

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“ Zorana Mihajlović: Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Samo za „Dobro jutro Srbijio“ Nenad Čanak poručio: Odvojite PRAVE SRBE od zločinaca, a ova imena NEĆU da spominjem!

Stiže zakon od kojeg mnogi STREPE: Ministarka najavila detaljan plan!

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

Na spisku su Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Filipo Falko, Aleksandar Katai, El Fardu Ben, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Aleksa Vukanović i Nikola Krstović.

Navijači su ekipu Zvezde ispratili na aerodromu, kao i na mostovima na putu od stadiona do aerodroma.

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da će u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana presuditi želja i da je sve moguće.

– Presudiće želja, verujem u ovaj tim. Verovao sam u poslednje četiri godine. Sve može da se desi – rekao je Borjan novinarima na aerodromu „Nikola Tesla“.

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ

OKONČANA ISTRAGA Glumac optužen za silovanje!

Nije mogao da izdrži: NIKOLA JOKIĆ JURIO SUDIJU PO TERENU!

DANAS JE SVEŠTENOMUČENIK VLASIJE: Narod mu se moli za napredak!

PROBUDIO SE Ovo je stanje čuvenog golfera posle nesreće

– Oni će izaći jako od početka, a na nama je da budemo kompaktni i da damo sve od sebe. Vratio nam se Katai, koji je veoma bitan igrač za nas. Nadam se da će se već protiv Milana upisati u strelce. Nedostajeće nam Eraković, Rodić i Milunović, ali tu su Degenk, Gobeljić, Gajić i Pankov. Oni su na raspolaganju i zajedno sa mnom. Daćemo sve od sebe da probamo da zaustavimo veliki Milan i da probamo da pobedimo – zaključio je Borjan.

Revanš meč između Milana i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat, a prvi susret u Beogradu završen je 2:2.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter