Izvor: happyBSC
22.12.2020 u 13:55
0

ISPRAVLJENA NEPRAVDA! Kasiljas se vratio u Real (FOTO)

Čuveni španski golman Iker Kasiljas (39) vratio se u matični klub Real iz Madrida nakon pet godina odsustva.

On je punih 16 godina branio za Madriđane i upisao je više od 500 nastupa, a 2015. je preselio u redove Porta gde je i završio karijeru. Taj odlazak izazvao je mnogo kontroverzi jer se spekulisalo da ga je Real praktično oterao, a tom prilikom golman je pustio i suze. Međutim, Iker je danas u Madridu promovisan kao zamenik izvršnog direktora Reala. Kraljevski klub je saopštio da proslavljeni Španac predstavlja sve vrednosti za koje se madridski klub zalaže.

– Za Real je velika čast i privilegija što se kapiten i velikan vratio kući – poručili su iz Reala.

Inače, Kasiljas je u karijeri tri puta osvojio Ligu šampiona, pet puta je bio prvak Španije, dok je s reprezentacijom osvojio jedno svetsko i dva evropska prvenstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter