Izvor: Blic
22.12.2021 u 11:03
0

ITALIJANSKI VELIKAN ZAOKRUŽIO JOVIĆA: Luka proigrao u Realu, krenuli po njegov potpis – Srbin pakuje kofere, stiže u grad mode (FOTO)

Srbin bi mogao ponovo u redove velikog kluba!

Nema sumnje da je od druge polovine jesenjeg dela sezone Luka Jović počeo da igra mnogo bolji fudbal, a ni sam Anćeloti ne krije da je u našem napadaču video nekog ko pravi razliku na terenu pa mu je tako i dao šansu.

Ipak, to je onda povuklo za sobom i da ga brojni klubovi vide „na delu“, a jedan od njih je i Inter. Njihov gradski rival, Milan je po svaku cenu želeo Srbina, ali su dobili negativan odgovor iz „Madrida“. Međutim, Italijani sada pišu da bi Jović mogao na „Đuzepe Meacu“.

Naime, kako je preneo portal „Direta goal“ trener „nero-azura“ Simone Inzagi želi da se reši Aleksisa Sančeza i na njegovo mesto dovede Srbina i to – već u januaru!

Koliko se Interu zapravo „žuri“, govori i činjenica da ne žele da čekaju da Srbin još više dobije poverenje Anćelotija i proradi u pravo vreme, naročito što se Benzema sve više povređuje.

Zanimljivo da je portal takođe napomenuo da ljude u Interu i ne plaši činjenica što je Srbin odigrao samo 11 mečeva i postigao jedan gol. Ne. Oni su svesni koliki talenat i kvalitet ima Luka Jović, naročito što se nalazi u najboljim godinama.

Vreme će pokazati, i to vrlo brzo, da li će Luka Jović promeniti destinaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter