Izvor: Alo.rs
12.12.2020 u 14:36
0

JOŠ JEDAN DEFANZIVAC STIŽE NA MARAKANU

Zima se bliži, a tako i prelazni rok. Čini se da je Zvezda već spremna.

Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko se sprema za zimski prelaznik rok, a lista želja ekipe je sve duža. Nema sumnje da će odbrana biti glavna tema naredna dva meseca, a pojedina imena, kako nova, tako i stara uveliko se pominju.

Juče smo pisali o interesovanju za Aleksandra Dragovića i Duška Tošića, a sada mediji pišu da je Zvezda ponovo bacila oko na Lindzija Rouza (28), štopera grčkog Arisa koji je tokom leta dugo bio dovođen u vezu sa šampionom Srbije, međutim, nije došlo do saradnje.

SVE O SPORTU

VISOKI DEFANZIVAC: Milunović najbolji štoper Lige Evrope

NA AERODROMU SKANDAL: Kanga pobesneo i ušao u sukob sa carinicom zbog rutinske kontrole (VIDEO)

NOVA PROMENA: „Delfini“ ne mogu da brane zlato!

Možda je sada pravi trenutak da se tako nešto desi. Zvezdi u prilog ide to što momku sa Mauricijusa ugovor sa Grcima ističe u junu pa bi morali da se zadovolje i dosta manjom cifrom od one koji bi inače tražili za njega. Takođe, crveno-beli su nedavno Arisu prodali Matea Garsiju za koga još uvek čekaju novac. Postoji način da se taj dug nekako smanji ako na Marakanu stigne Rouz.

Svakako, spisak imena se povećava iz dana u dan, a videćemo ko će i da li će iko na kraju stići na Marakanu ove zime od pomenute trojice igrača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter