Izvor: Sport.blic
31.12.2021 u 19:42
0

JOVIĆ DOBIO PONUDU NAJBOGATIJEG KLUBA: Srbin na prekretnici, čeka se reakcija Reala

Luka Jović bi ove zime mogao da napusti Real Madrid i karijeru nastavi u Njukaslu, javljaju strani mediji.

Engleski klub je nedavno kupio princ Saudijske Arabije Mohamed Bin Salman, koji neće žaliti novac da dovede ozbiljna pojačanja u klub, kome ove sezone ide izuzetno loše i preti mu ispadanje iz Premijer lige u Čempionšip.

Uprava kluba, kao i članovi stručnog štaba Nukasla izuzetno cene Jovića i smatraju da bi u toj borbi za opstanak mogao da mnogo da pomogne timu. Za to su spremni da mu ponude ogromna primanja kako bi ga privoleli da dođe.

Srpski napadač u Realu nema status kakav bi želeo, ponajviše zbog standardno izvanrednog Karima Benzeme, ali i kada je dobijao šanse nije ih uvek koristio na najbolji način, pa će u dogovoru sa svojim agentima odlučivati o ovoj ponudi.

Uz to ulazimo u godinu Mundijala, minutaža u klubu će mu biti neophodna kako bi u reprezentaciji Srbije dobio šansu pored Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter