Izvor: Blic
08.11.2021 u 18:13
0

KAKO ĆEMO PROTIV RONALDA? Srpski reprezentativci spremni za motivisanog Portugalca, neće mu dopustiti „osvetu“

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi počele su pripreme najbolje reprezentacije Srbije za prijateljski meč protiv Katara (11. novembar, 18 sati) na stadionu „Rajko Mitića“ i odlučujući duel za plasman na Prvenstvo sveta, četiri dana kasnije, u Lisabonu protiv Portugala (20.45).

PROČITAJTE JOŠ: GRMI KAMP NOU: Navijači oduševljeni zbog dolaska Ćavija na trenersko mesto (VIDEO)

Nakon prvog dana rada, očekivanja su izneli defanzivac Matija Nastasić i golman Predrag Rajković.

Štoper Fjorentine je pred odlučujući susret sa Portugalijom poručio da su „orlovi“ i u Beogradu pokazali da mogu da igraju protiv Ronalda i drugova.

– Svi znamo kakvu reprezentaciju ima Portugal i da je to skup vrhunskih pojedinaca, ali isto tako smo u prvoj utakmici u Beogradu pokazali da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima tako da ne bi trebalo da obraćamo pažnju previše na njihove pojedince. Imaju vrhunsku reprezentaciju, ali došli smo u situaciju da ta utakmica odlučuje plasman na Svetsko prvenstvo i mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat, rekao je Nastasić.

PROČITAJTE JOŠ:  Dušan Vlahović odbio transfer od 80 miliona u Premijer ligu

Novinare je zanimalo i da li očekuje dodatno motivisanog Kristijana Ronalda, koji je bio ljut zbog dešavanja na meču u Beogradu i poništenog gola.

– Iskreno, ne očekujem ni više ni manje motivisanog Ronalda. On u svaku utakmicu ulazi motivisano, to je svima jasno, tako da neće biti nikakve razlike u narednom meču, rekao je Nastasić.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter