Izvor: Novosti
05.12.2021 u 09:51
0

Karlo Anćeloti se oglasio posle pogotka Srbina

Dugo će Luka Jović pamtiti utakmicu proti Real Sosijedada, pošto je bio najzaslužniji za pobedu njegovog Real Madrida (2:0) u San Sebastijanu.

Srpski napadač je najpre u 48. minutu asistirao Žunioru Vinisijusu, da bi potom uspeo da postigne i gol.

Treba reći da je Jović i ovaj meč počeo na klupi za rezerve, ali je u 17. minutu ušao u igru umesto povređenog Karima Benzeme i priliku je iskoristio na fantastičan način.

Pohvalio ga je zbog ovoga i trener „kraljevića“, Karlo Anćeloti.

– Luka Jović je dobar napadač, kao što je i Marijano Dijaz. Želim da mu čestitam jer nije lako kada ne igrate. Iskoristio je svoju šansu i dao gol. Jović nije igrao uopšte, a bio je spreman… Moramo tako da nastavimo. Benzema? Mislim da nije ništa ozbiljno, ali verovatno neće igrati u Ligi šampiona – rekao je italijanski stručnjak.

Real Madrid je ostao na prvoj poziciji na tabeli sa 39 bodova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter