Izvor: Tanjug
24.05.2020 u 21:44
0

KAZNA ZA FUDBALERE SEVILJE: Preti im kazna zbog žurke

Četvorica fudbalera Sevilje Lukas Okampos, Franko Vaskez, Luk de Jong i Ever Banega prekšsila su pravila karantina, pošto su organizovali žurku.

Vlada Španije u subotu je dala zeleno svetlo za nastavak La Lige 8. juna, a u državi koja je u Evropi bila jedna od najpogođenih virusom Covid 19 i dalje je zabranjeno druženje sa više od 10 osoba.

Fotografije sa pomenute žurke na društvenim mrežama objavila je Banegina supruga, iako ih je ubrzo posle toga obrisala, španski mediji su to objavili pa igračima Sevilje sada preti kazna.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

Spekuliše se da bi kaznu zbog tog prestupa mogao da dobije i klub, a sami akteri izvinili su se zbog greške.

– Želim da se izvinim i priznam da smo da smo pogrešili, naneli smo štetu imidžu kluba i fudbala opšte. Izvinjavamo se klubu, saigračima i stručnom štabu, fudbalskom svetu i celom društvu. Sigurno je da ovakve akcije neće više ponoviti –

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE. objavio je Okampos na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter