Izvor: Blic
24.09.2021 u 09:31
0

KO ĆE BITI NOVI TRENER BARSE? Kumana verovatno čeka otkaz

Fudbaleri Barselone su opet bili neuspešni u nameri da pobede u domaćem prvenstvu.

Katalonci su sinoć gostovali Kadizu u sklopu šestkog kola Primere, sa kojim su podelili bodove. Od starta, Barselona ima dve pobede i tri remija, a španski klub je pretrpeo i katastrofalan poraz u Ligi šampiona od Bajerna. Upravo zbog ovoga se i razmatra da li će Kuman ostati u klubu na poziciji trenera. 

PROČITAJTE JOŠ: PROCENA: Ronaldo će biti menadžer Junajteda za 6 meseci

Španski trener i selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez izjavio je da nema komentar na navode da će preuzeti Barselonu.

Mediji danima spekulišu da je trener Katalonca Ronald Kuman pred izlaznim vratima Kamp Noa zbog loših rezultata.

PROČITAJTE JOŠ: Crno-beli nisu imali nikakvih problema u Lučanima: Rikardo nastavio golgetersku seriju

– Uvek će biti nagađanja. Kada izgubite tri utakmice već se počne govoriti da će dobiti otkaz. Kada stvari idu dobro opet ima spekulacija. To je normalno u fudbalu. U ovom trenutku ja nemam nikakvih komentara na tu temu, rekao je Martinez za španske medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter