Izvor: Alo.rs
17.09.2020 u 08:18
0

KORONA UTIČE NA FUDBAL: Niko ne zna u kom sastavu dolaze rivali i da li će imati dovoljno igrača

TSC u Senti dočekuje FCSB.

TSC je prošao Petrokub, a u 2. kolu Lige Evrope dočekuje rumunski FCSB, nekadašnju Steauu.

Još je pitanje i hoće li rivali tima trenera Saba istrčati na teren.

U prvom naletu priznali su da imaju sedmoricu zaraženih, među kojima je bio samo jedan igrač. FCSB je potvrdio da su virusom zaraženi, igrač Andrej Miron, trener Anton Petreu, kondicioni treneri Tomas Nojbert i Hore Kodorean, fizioterapeut Sorin Kristof, video analitičar Bogdan Stojka i tim menadžer Marijuš Januliju.

SAZNAJTE I OVO

MUK NA KIPRU! ZVEZDA PORAŽENA: Falćineli i Degenek koštali Zvezdu miliona

BROJKE PONOVO RASTU! Ovo je najnoviji korona presek

DOKTORKA DANICA GRUJIČIĆ O KORONI I VAKCINI: Ubeđena sam da se radi o nekoj vrsti BIOLOŠKOG ORUŽJA

DOKTOR KON OBJASNIIO ŠTA DA RADITE PO POVRATKU IZ INOSTRANSTVA: Smete i na posao ali pod ovim uslovima!

RUSKI OBAVEŠTAJCI OTKRILI NAMERU AMERA: Evo kako su krenuli da ruše Lukašenka

Dan kasnije broj pozitivnih igrača skočio je na četiri, a u ovom trenutku možda ima još neko. Ono što ide na ruku TSC-u, kako tvrde izvori iz Rumunije, je što su zaražena oba štopera FCSB.

Meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu je večeras u 21 čas u Senti, a da li će ga biti i u kom će sastavu biti Rumuni ako ga bude, ostaje da se vidi.

– Možemo da budemo uznemireni, ali ovo je Božija volja. Ovu bolest svako može da dobije – poručio je vlasnik kluba Điđi Bekali pre nekoliko dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter