Izvor: Tanjug
18.07.2022 u 19:50
0

KRAJ JE KAD ZLATAN KAŽE! Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović (40) produžio ugovor sa italijanskim klubom!

Fudbalski klub Milan saopštio je da je produžio ugovor sa švedskim igračem Zlatanom Ibrahimovićem do 30. juna 2023. godine.

U saopštenju Milana se navodi da će Ibrahimović (40) i naredne sezone nositi dres sa brojem 11.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Detalji ugovora nisu saopšteni, ali italijanski mediji navode da je švedski fudbaler u Milanu pristao na manju platu kako bi još godinu dana nosio dres „nero-azura“.

Čelnici Milana Paolo Maldini i Frederik Masara dogovorili su se sa Ibrahimovićem u vili švedskog fudbalera na Gardskom jezeru. On će u Milan da zaradi između milion i milion i po evra, ali je u ugovor ubačena klauzula sa izdašnjim bonusima za broj odigranih utakmica, golove, asistencije…

LEPE VESTI U DOMU ALEKSANDRA MITROVIĆA: Treće dete je na putu! (FOTO)

Ibrahimović je prošle sezone sa Milanom osvojio titulu u Seriji A, a trenutno se oporavlja od operacije kolena. On bi trebalo na teren da se vrati početkom naredne godine. Prošle sezone je odigrao 23 utakmice i postigao je osam golova.

 Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter