Izvor: Tanjug
19.08.2022 u 11:51
0

Kristijano Ronaldo ostaje u Mančester junajtedu, iako je veoma razočaran nedostatkom ambicije saigrača za vanvremenski uspeh!

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nije tražio da napusti engleski klub, već je bio razočaran nedostatkom ambicija „crvenih đavola“ u prelaznom roku, prenose britanski mediji.

ČUVENI GARI NEVIL OŠTRO PORUČIO RONALDU: „Kaži istinu navijačima Junajteda, izađi sada i pričaj…“

Ronaldo je propustio veći deo priprema Mančester junajteda za novu sezonu, a pojedini mediji su preneli da je portugalski fudbaler navodno tražio da napusti klub sa „Old traforda“, jer želi da igra u Ligi šampiona. Njegov menadžer Žorž Mendeš je nudio svog klijenta Čelsiju, Atletiku, Bajernu, Milanu, Interu i Dortmundu, ali nijedan klub nije bio zainteresovan za angažovanje jednog od najboljih fudbalera sveta.

Britanski mediji navode da je izvršni direktor Mančester junajteda Ričard Arnold posetio Ronalda u njegovoj kući u Mančesteru i garantovao mu da će „crveni đavoli“ do kraja prelaznog roka angažovati nekoliko igrača kako bi klub bio konkurentan u Premijer ligi.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dosadašnji fudbaler Reala Brazilac Kazemiro je na pragu prelaska u Mančester junajted, a Ronaldo je navodno „odobrio“ ovaj transfer. Na listi želja engleskog kluba nalaze se još Janik Karasko iz Atletika, fudbaler PSV-a Kodi Gakpo i Antoni iz Ajaksa.

Mančester junajted je sezonu u Premijer ligi otvorio sa dva poraza od Brajtona (1:2) i Brentforda (0:4).

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter