Izvor: kurir
23.05.2020 u 22:09
0

LEGENDA HVALI MITROVIĆA: Uzmite SRPSKOG NAPADAČA PRE ALBANCA

Nekada čuveni napadač i bivši reprezentativac Engleske Kevin Filips smatra da bi njegov bivši klub Vest Bromvič Albion trebalo da izdvoji 30 miliona evra i otkupi srpskog fudbalskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića od Fulama.

Mediji u Velikoj Britaniji pišu da se VBA koleba između Mitrovića i napadača Fenerbahčea Vedata Murićija.

– On je za mene najbolji napadač u Čempionšipu. Ima iskustvo i u Premijer ligi i mnogo je napredovao. Stav mu je sve bolji i bolji. Potpuno je fizički spreman za Premijer ligu i Čempionšip, u dobroj je formi i redovno daje golove. Mislim da VBA mora da uzme Mitrovića i izdvoji potreban novac, rekao je bivši fudbaler, između ostalih i Sanderlenda, Sautemptona, Birmingema, Aston Vile, Kristal Palasa i Lestera.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Vest Brom je pre prekida sezone zbog pandemije koronavirusa zauzimao drugu poziciju na tabeli Čempionšipa sa 70 bodova, šest više od trećeplasiranog Fulama.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter