Izvor: Telegraf
03.12.2021 u 16:35
0

Legendarni fudbaler preminuo je u 72. godini života(FOTO)

Srpski fudbal je ostao bez jedne od najvećih legendi. Verovatno i najveći igrač u istoriji Partizana, Momčilo Moca Vukotić  u 72. godini života posle duge i teške bolesti.

Partizan se uz dirljive reči oprostio od čoveka koji je dugo bio rekorder po broju nastupa za crno-bele sa 791 odigranim mečom.

– Bio si jedan od najvećih i tako će ostati zauvek! Legende nas nikada ne napuštaju, ostaju da žive u našim srcima, ponosno i sa ljubavlju koju prenosimo sa generacije na generaciju! Neka ti je večna slava! Tvoj Partizan- piše u oproštaju crno-belih od Momčila Moce Vukotića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter