Izvor: Tanjug
23.11.2021 u 21:39
0

Mančester Junajted u osmini finala Lige šampiona

Fudbaleri Mančester Junajteda plasirali su se u osminu finala Lige šampiona, pošto su večeras u utakmici petog kola savladali Viljareal u Španiji 2:0 (0:0).

Na debiju privremenog menadžera Majkla Kerika blistao je golman David De Hea, a golove za pobedu postigli su Kristijano Ronaldo u 78. i Džejdon Sančo u 90. minutu.

Istovremeno, Bajern je, u snežnom ambijentu, savladao Dinamo u Kijevu 2:1.

Fantastičan pogodak „makazicama“ u 14. minutu postigao je Robert Levandovski, da bi na 2:0 povisio Kingsli Koman u 42. miniutu.

Strelac za ukrajinski tim bio je Denis Harmaš u 70. minutu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter