Izvor: alo
03.01.2021 u 09:41
0

MENADŽER SRPSKOG ASA SE OGLASIO: Evo šta je rekao o incidentu zbog kojeg je Milivojević na udaru britanskih tabloida!

Naš as Luka Milivojević na udaru je britanske javnosti zbog videa koji osvanuo na društvenim mrežama na kojem su on i Aleksandar Mitrović

Mediji na ostrvu odmah su preneli da je na proslavi na kojoj su bili Milivojević i Mitrović prisustvovao nedozvoljen broj ljudi.

Mitrovićeva supruga je sve snimila i postavila na društvene mreže, zbog čega su sada dvojica srpskih fudbalera ne samo na udaru javnosti, već se nalaze i pod istragom.

O svemu se oglasio i trener Milivojevićevog Kristal Palasa, Roj Hodžson

SVE O SPORTU

DRAMA NA KOPAONIKU: MMA borac pravio krš i lom, pa ga UHAPSILI

DESNI BEK ATLETIKO MADRIDA OPET NA TERENU: FIFA se umešala u slučaj!

VARNICE I TUGA OBELEŽILE SUPERKLASIKO: Dva najveća argentinska rivala ponovo imali obračun!

– Osuđujemo to, zasigurno se izvinjavamo za to. Siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on bi trebalo da snosi odgovornost za to. To je unutrašnja stvar i rešićemo to, ali bukvalno ne postoji jedna pozitivna stvar koju bih mogao da kažem na tu temu – rekao je Hodžson posle pobede Kristal Palasa protiv Šefild junajteda (2:0).

Ipak, mnoge navijače Kristal Palasa je začudilo što je Milivojević ipak kao kapiten predvodio ekipu u pobedi protiv , a neki su čak očekivali da će biti ostranjen iz tima.

– Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača Palasa, pa takve komentare jednostavno ne mogu da komentarišem. Ali iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa, znajući da su oni inače zabrinutiji za to da li pobeđujemo. U svakom slučaju, ovo je prekršaj vladinih mera i izvinjavamo se zbog toga – rekao je Roj Hodžson

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter