Izvor: Alo
23.11.2021 u 14:38
0

Mesi konačno otkrio šta stvarno misli o Ronaldu!

Lionel Mesi još jednom se dotakao Kristijana Ronalda i rivalstva.

Mesi je prokomentarisao Ronaldov povratak u Mančester junajted.

– Kristijano je već poznavao klub, ali to je bilo u drugoj fazi i sada se prilagodio na impresivan način. Od starta je kao i uvek postizao golove i nije imao problem sa prilagođavanjem. U Premijer ligi im ne ide tako dobro kao što smo svi mislili da će, ali to je jako teško i ujednačeno takmičenje u kom se sve može preokrenuti – rekao je Mesi.

Na pitanje da li mu nedostaju okršaji sa Portugalcem na terenu, Mesi je bio jasan.

– Prošlo je dosta vremena kako ne igramo u istoj ligi. Takmičili smo se pojedinačno i ekipno za iste ciljeve. Bila je to jako lepa pozornica za nas, ali i za ljude jer su jako uživali. To je lepa uspomena koja će ostati u istoriji fudbala – rekao je Mesi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter