Izvor: telegraf
30.03.2022 u 13:16
0

METASTAZA SE POJAVILA NA JEDNOM MESTU! MOJ SIN JE BORAC! Emotivne reči majke Siniše Mihajlovića o njegovoj BORBI lome i najtvrđa srca

Srpski stručnjak već je u bolnici

Viktorija Mihajlović, majka srpskog trenera Siniše Mihajlovića, otkrila je da je njen sin od utorka ponovo u bolnici u Bolonji gde se i prvi put lečio od leukemije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mihajlović je u subotu sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je otkriod a postoji mogućnost da se opaka bolest ponovo vratila, a njegova majka je u razgovoru za Informer otkrila da se metastaza pojavila na jednom mestu.

– Siniša i njegova supruga Arijana su u ponedeljak krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, pa nisam sama – rekla je Viktorija.

Mhajlović jedno vreme neće biti uz ekipu koju će voditi njegovi pomoćnici, ali je sprski stručnjak već obezbedio radno okruženje u bolnici i putem ekrana koji su mu instalirani moći će da prati treninge tima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter