Izvor: Alo.rs
09.09.2020 u 11:57
0

MIHAJLOVIĆ JAK KAO STENA: Posle svega što sam prošao, korona je za mene mlaka voda!

Siniši je korona virus ustanovljen 23. avgusta.

Borba sa leukemijom, pa korona virus. Sinišu Mihajlovića sve su muke snašle prethodnih meseci. Na sreću, sve je to iza njega.

Sada je za „Gazetu“ otvorio dušu:

– Nakon onoga što sam prošao od jula do januara, šest meseci borbe protiv leukemije, sa tri hospitalizacije, kao i velikog broja hemo ciklusa i transplatacije koštane srži, kovid mi je bio kao ispijanje čaše vode.

NAJNOVIJE  O KOVIDU 19

STUDENTKINJA iz DOMA u Beogradu ZARAŽENA Kovidom 19!

OVE GRUPE SU POTENCIJALNA OPASNOST: Naši stručnjaci UPOZORAVAJU i MOLE da se situacija sa KOVIDOM shvati OZBILJNO!

U Kragujevcu registrovani NOVI slučajevi KORONE: Zaraženi i ĐACI

BROJ UMRLIH OD KORONE PREMAŠIO 900.000! U ovom trenutku KRITIČNO više od 60.000 ljudi

Siniši je korona virus ustanovljen 23. avgusta. 

– Bio sam asimptomatičan i nisam osetio ništa. Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji. Veliko je nepoštovanje reći da kovid nije opasan virus zbog onih koji su u ovom periodu izgubili svoje najmilije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter