Izvor: novosti
07.05.2022 u 14:46
0

MIHAJLOVIĆ NAJISKRENIJI DO SADA : Srećan što se vraća na teren i da mu je ovo isustvo pomoglo da više ceni neke stvari

Prvi put otkako je ponovo završio lečenje od leukemije, Siniša Mihajlović je izašao pred novinare. Srbin je otkrio da je sada bilo teže da bude u bolnici nego prvi put.

Mihajlović, koga je ispred bolnice dočekala supruga, pridružio se timu posle nekoliko dana s porodicom, a na početku konferencije onako šmekerski se našalio sa prisutnim novinarima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– I vi ste meni nedostajali, vi ste nužno zlo.

Kada vam se u životu dese neke stvari shvatite, koliko vam nedostaju neke stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, kao recimo vi – rekao je nasmejani Miha.

PRODAT FUDBALSKI KLUB ČELSI: Basnoslovna cifra, poznato ko je novi gazda engleskog prvoligaša

Ispričao je da mu je bilo teško u bolnici jer nije smeo da ima kontakt s ljudima, a otkrio je da je samo jednom video suprugu za mesec dana.

– Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta.

Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata.

Otkako su me primili u bolnicu, cilj mi je bio da se vratim što pre.

Sada sam već domaći u bolnici “Sant Orsola”, kada se sve završi moći ću da budem vodić ovde – rekao je Miha.

Sada je istakao da je srećan što se vraća na teren i da mu je ovo iskustvo pomoglo da više ceni neke stvari.

– Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren, bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao.

Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu – dodao je on.

Zahvalio se porodici, svojim igračima i lekarima na svemu što su učinili za njega, a onda se osvrnuo se na meč sa Interom koji je njegova ekipa igrala u njegovom odsustvu.

– Meč sa Interom je bio najbitniji i osetio sam da je Inter mislio da će dobiti meč i pre nego što su izašli na teren i to me je naljutilo.

Rekao sam momcima pre meča to, a iako volim Inter i poštujem Simonea Inzagija povredio me je njihov odnos pre utakmice – priznao je Mihajlović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter