Izvor: novosti
24.12.2020 u 09:28
0

MIHAJLOVIĆ SUMIRAO UTISKE: Ostao sam živ, šta još da tražim Novosti online

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da je najvažnije što je ostao živ ove godine i istakao da nema više šta da traži od nje.

– Ne mogu više da tražim od ove godine. Ostao sam živ, na ličnom osnovu nisam mogao da tražim više – naveo je Mihajlović koji je ove godine pobedio leukemiju, a imao je i virus korona.

SVE O SPORTU

ON JE HEROJ SRPSKOG FUDBALA: Fićin transfer u Siti među najskupljim na startu zimskog prelaznog roka

ON JE MOĆAN SRBIN! Ubacio tri trojke na debiju, Bulsi pregaženi!

SREĆA OKRENULA LEĐA FANTASTIČNOM JOKIĆU: Srbin ostao BEZ NAGRADE

ČUDESAN NBA PRSTEN: Najskuplji u istoriji, a sadrži i posebno iznenađenje vezano za Kobija Brajanta

Fudbaleri Bolonje su 2020. godinu zatvorili remijem sa Atalantom (2:2), iako su do 73. minuta gubili sa 2:0 i trenutno su 13. u Seriji A sa 15 bodova.

– Što se tiče ekipe, imamo 15 bodova, ali zaslužili smo više za ono što smo uradili na terenu. Dobro nam ide, uprkos svim poteškoćama – rekao je Mihajlović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter