Izvor: Kurir
23.09.2021 u 16:53
0

MILE VISKI ZAVRŠIO KARIJERU: Kralj provoda i skandala!

Artem Milevski poznati ukrajinski fudbaler završio je igračku karijeru.

Popularni Mile Viski, kako su ga zbog brojnih noćnih provoda prozvali u Splitu, u vreme kad je nastupao za Hajduk, odlučio je da kaže zbogom fudbalu.

Zadnji angažman imao je u ukrajinskom Minaju.

PROČITAJTE JOŠ: Košarkaš Fenerbahčea Jan Veseli iznenađen odlukom Obradovića!

Poznat je po „dostignućima“ van terena.

Artem je svojevremeno u turskom Gaziantepsporu razbio skupoceni Ferari, a iz Hajduka je otišao jer nikako nije uspevao ući u pravu formu, što s obzirom na buran noćni život nije nikakvo čudo.

Zadnju šansu u hrvatskom fudbalu dobio je u redovima Splita, gde ga je doveo prijatelj i bivši saigrač iz kijevskog Dinama Goran Sablić, koji je tad sedio na klupi tadašnjeg hrvatskog prvoligaša.

Milevski je za nekoliko dana izigrao Sablićevo povjerenje i uhvaćen je kako vozi s nekoliko promila alkohola u krvi pa je“nagrađen“ raskidom ugovora.

Sa svojim menadžerom Aleksandrom Pankovom je pre nešto više od dve godine krenuo u biznis. Otvorio je veliku pivnicu u Kijevu. Pankov je vlasnik, a Milevski ambasador i promoter.

Ipak je Artem bio i ostao neko i nešto u svetu fudbala, naročito u Ukrajini i omiljena je osoba na kijevskim ulicama.

U dresu kijevskog Dinama bio je velika zvezda, ali talenat baš zbog načina života nikada nije u potpunosti ostvario.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter