Izvor: OBJEKTIV
31.12.2020 u 13:28
0

MILION I PO EVRA ZA PAVKOVA: Napadač na izlaznim vratima Zvezde

Razlika u potraživanju je 300.000 evra

Prelazni rok koji nam predstoji još jedan je tokom kog će se dosta pričati o odlasku Milana Pavkova iz Crvene zvezde.

Iako ima ugovor do januara 2023, visoki napadač ima dozvolu da napusti Ljutice Bogdana u slučaju zadovoljavajuće ponude. Jedna je već stigla na stadion “Rajko Mitić”, ali kako ne ispunjava očekivanja Zvezdinih čelnika – odbijena je.

Po saznanjima Mozzartsporta, kineski drugoligaš Čengdu Beter Siti ponudio je crveno-belima oko 700.000 evra, dok bi Pavkovu godišnja plata bila blizu 1.500.000, međutim, rukovodstvo srpskog šampiona traži najmanje 1.000.000 evra za transfer, a pomenuti klub to nije spreman da plati.

SVE O SPORTU

DRAGAN DŽAJIĆ O GODINA ZA NAMA: Veliki uspeh za klub sa ovih prostora!

RADONJIĆ OTKRIVA: Evo ko će pomagati treneru Crvene zvezde u narednom periodu

BOGDANOVIĆEV PLES PO TERENU: Fantastičan SRBIN nije mogao da spreči poraz od Bruklina

U nedavno završenoj sezoni Čengdu nije uspeo da se domogne promocije u viši rang, pa su se nadali da bi im u tome pomogao Pavkov, koji bi u špicu sarađivao sa bivšim napadačem Voždovca i Partizana, Nikolom Đurđićem.

Nije ovo prvi put da 26-godišnji centarfor ima poziv iz Kine. Podsetimo, leta 2019. je čak i otputovao u Aziju oprostivši se od crveno-belih, ali se nekoliko dana kasnije vratio neobavljenog posla. Od tada nikako da uđe u golgeterski ritam, pa je izgubio i poverenje trenera Dejana Stankovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter