Izvor: Novosti.rs
06.12.2020 u 08:03
0

MILOJEVIĆ POSTAVIO USLOV! ILI ON ILI JA: Jedan čovek mora da ode iz FSS-a DA BI ON seo na klupu Srbije

Bivši  trener Zvezde Vladan Milojević je „prvi pik“ FSS za novog selektora, a prema informacijama „Sportskog žurnala“ prihvatio je tu ponudu i biće imenovan za naslednika Ljubiše Tumbakovića ukoliko se ispune uslovi koje je postavio.

Prvo je neophodno da FSS plati obeštećenje Al Ahliju sa kojim bivši trener Zvezde ima čvrst ugovor i koji je već demantovao da Milojević odlazi, a potom i najvažnije – da se reši pitanje sportskog direktora.

OVO MORATE ZNATI

HAOS NA ZASEDANJU NATO: Amerika moćnog saveznika „rastrgla na komade“!

KORONA POREZ! Bogati će morati da plaćaju više!

SVETU PRETI NOVA PANDEMIJA! Ovaj virus je za mesec dana ubio trećinu zaraženih!

NASTUPILE KOMPLIKACIJE! Boris Tadić hitno hospitalizovan zbog korone!

OGLASIO SE KON I PRIZNAO: On mi je najveći neprijatelj!

To je veći kamen spoticanja pošto je FSS već pružio podršku Vladimiru Matijaševiću na toj funkciji, a mediji pišu da Milojević nikako ne želi da sarađuje s njim, jer nisu u dobrim odnosima još iz perioda iz Čukaričkog.

Netrpeljivost je, navodno, počela posle osvajanja Kupa Srbije (2015. godine) i ubrzo je Milojević otišao iz kluba, pa tako želi da na novoj funkciji nema nikakve dodirne tačke sa Matijaševićem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter