Izvor: Happy BSC
09.02.2022 u 09:53
0

MITROGOL ULAZI U ISTORIJU FUDBALA NA OSTRVU! Evo kada Aleksandar postaje besmrtan

Novo kolo, novi golovi za Aleksandra Mitrovića. Srpski napadač zatresao je mrežu Milvola ne jednom, već dva puta u utakmici 31. kola engleskog Čempionšipa, čime je prišao jako, jako blizu da uđe u istoriju ovog takmičenja kao fudbaler koji postigao najviše golova ikada u jednoj sezoni.

Igrao se 29. minut kada je Mitrović uspeo da se nađe na pravom mestu u pravo vreme, kako bi sproveo jednu odbijenu loptu u nebranjeni deo mreže. To mu je bio 29. pogodak u sezoni, a Fulam je u tom momentu poveo sa 1:0.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odmah na početku drugog poluvremena, stigao je i drugi pogodak. Tačno u 50. minutu susreta, Mitar je zatresao mrežu za 2:0 i faktički približio crno-bele na korak od velike pobede, a sebe od ulaska u istoriju. I ovaj put se našao na pravom mestu posle odbitka, nakon čega je smestio loptu u mrežu.

Ovo mu je inače bio ukupno 100. gol u engleskom fudbalu! Kakav podvig, slobodno možemo reći – i sam za ulazak u istoriju.

Rekord Čempionšipa inače drži Ivan Toni sa ukupno 31 postignutim golom, a zanimljivo je da je to učinio baš prošle takmičarske godine u dresu Brentforda. Mitrović je sada na 30 golova i videćemo da li će već za vikend na gostovanju Halu uspeti da se izjednači ili pretekne engleskog fudbalera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter