Izvor: Kurir
13.06.2024 u 11:00
0

MITROVIĆ I VLAHOVIĆ U ZONI: Detaljna analiza Srbije dan pred početak EURO!

Otvoreni trening reprezentacije Srbije u Augzburgu otkrio nam je mnogo na individualnom planu - u kakvoj se formi nalaze igrači.

Prvi utisak koji smo stekli prateći rad, a i mini utakmicu na treningu „orlova“ bio je da dva fudbalera pucaju od snage. Njihova realizacija bila je ubitačna, a iz devet od deset šansi su postizali golove. Govorimo o Mitroviću Vlahoviću.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KURIR sport (@kurirsport)

Da šampionat ne počinjemo utakmicom sa Englezima, Stojković ne bi uopšte imao dilemu – od 1. minuta na teren bi posao obojicu napadača. Ovako, veliko je pitanje da li čak pribegnuti za onim što gotovo niko ne očekuje, a uradili smo to u Portugalu i donelo je rezultat. Mitrović sa klupe, Vlahović u 11 na početku. Naravno, nikako ne treba isključiti mogućnost da obojica asova istrče od početka meča na travu stadiona u Gelzenkirhenu.

NAVIJAČIMA SRBIJE SAM OVO OBEĆAO: Gudelj se obratio novinarima!

Vanja će da bude prvi izbor na golu, a ispred njega uz Pavlovića i Milenkovića opcija broj jedan je Veljković. Iznenađenje za mnoge će da bude i Mladenović pre Kostića (zbog defanzivnih karakteristika), a na suprotnoj strani najbliži mestu u timu je Živković.

Gudelj, SMS i Tadić su sigurni. Ako od tandema napadača samo jedan dobije priliku od početka, bićemo jači u vezi uz još verovatno Lukića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter