Izvor: Novosti
16.12.2021 u 20:01
0

MITROVIĆ U POHODU NA LIGU ŠAMPIONA: Englezi spremaju „bombu“ prelaznog roka

Srpski fudbaleri u modi su ove zime, a nakon Dušana Vlahovića, Nikole Milenkovića, Luke Jovića, sredinu bi mogao da promeni i Aleksandar Mitrović.

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije u januaru bi mogao da napusti Fulam i ponovo zaduži dres premijerligaša, s jednom razlikom. Umesto za opstanak, borio bi se za Ligu šampiona.

Kako prenose mediji bliski Vest Hemu, a sve pozivajući se na dobro upućene izvore, „čekićari“ traže pojačanje u pohodu na mesto koje vodi u najelitnije evropsko takmičenje. 

Vest Hem je, podsetimo, porazom od Arsenala u prošlom kolu Premijer lige predao rivalu iz Londona četvrto mesto na tabeli.

Navijači „čekićara“ jesu za Srbina, a klub je spreman da plati obeštećenje koje Fulam bude potraživao, te ne treba nikoga da čudi ukoliko se u januarskom prelaznom roku Mitrogol vrati u Premijer ligu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter